Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Rosendo Mateu 2 Ampliar

Rosendo Mateu 2

Rosendo Mateu

Fragàncies amb el segell d'un Maître Parfumeur

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

175,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

Aquesta fragància arrenca amb una nota de sortida agrest, aromàtica, anisada, de coníferes com el pi i el ginebre. Aquestes acompanyen i complementen a la perfecció l'olor fresc i net de l'essència de Lavanda amb el seu fons a fenc tallat en els camps de la Provença Francesa.

La nota mitjana és una matís floral verd, rosada i esmentada de les fulles de gerani en acode amb les notes sabonoses i netes de la flor del taronger (Taronger amarg). A més, l'observador notarà un fons de fusta, ambre, xocolata, tabac i musc i matisos de fusta de sàndal amb cedre i pàtxuli que juguen amb la sensual incorporació de l'olor a fusta-cuir de la fusta de OUD.
Molsa de bosc i notes de musc donen important fixació i atractiu a aquesta fragància.
Encara que s'ha generalitzat la seva utilització en fragàncies masculines, el Fougère de Rosendo Mateu el fa servir en aquesta versió amb un gest de complicitat a la dona, incidint en els seus aspectes florals, gustatius: naturals i frescos.

Aquest perfum destaca per la seva potència, i atractiu, remetent-se a la naturalesa per gaudir d'una remarcable persistència amb el confort com a principal qualificatiu.

Newsletter Regia
PayPal