Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Rosendo Mateu 8 Ampliar

Rosendo Mateu 8

Rosendo Mateu

La nova “bomba afruitada”.

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador

190,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador

Rosendo Mateu 8 és un producte exòtic, fresc i vibrant i alhora profund a les seves notes de fons. Classificat dins de la família de fruiter-floral-oriental, és un perfum molt versàtil que pot agradar tant a homes com a dones. És una creació que destaca per la seva complexitat i que ofereix una experiència olfactiva sofisticada i multidimensional.

Les notes de sortida tropicals i refrescants, amb la dolçor de la poma i la pera combinant harmoniosament amb el toc exòtic de la pinya. Les notes de sortida donen personalitat al perfum i ens evoquen una sensació de paradís tropical.

Les notes de cor de Rosendo Mateu 8 presenten una transició cap a un territori més profund i sensual. L'ambre proporciona un toc càlid i dolç a la fragància, mentre que el pàtxuli aporta un aire més terrós i lleugerament fumat. La canyella afegeix un toc especiat i la rosa de Bulgària aporta una elegància floral de qualitat.

Finalment, les notes de fons són riques i robustes. La fusta de cedre aporta un caràcter llenyós i suau, mentre que el vetiver hi afegeix una faceta terrosa i lleugerament amarga. El guaiac, amb el seu aroma fumat i dolç, complementa aquestes notes llenyoses. La vainilla, per la seva banda, suavitza i endolceix la composició, proporcionant un tancament càlid i reconfortant.

Un perfum capaç dequilibrar la frescor fruitera amb la profunditat oriental.

Newsletter Regia
PayPal