Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Mimosa Tanneron Ampliar

Mimosa Tanneron

Perris Montecarlo

Una oda a la tendresa, la dolçor i les sensacions de l'amor florent.

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

165,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

Entre gener i març, durant el període de flors de mimosa, els turons de l'Tanneron Massig es cobreixen de flors grogues. L'escenari d'or és impressionant.

"... Els porto a Tanneron, a l'altre costat dels erms, en un dia de vent udolant i sol vibrant. El passadís corre al cel enmig d'un paisatge opulent amb pendents que s'esvaeixen sota les mimoses. Vaig arribar a casa amb taques grogues ballant davant els meus ulls i un remolí de llum dins meu ".

La Mimosa va arribar a Provença a mitjan el segle XIX. Floreix en les altures dels arbres al voltant de Hyde Park i The Cristal Palace. Una família britànica va demanar plantar aquest elegant arbre a la Riviera francesa on passarien els mesos d'hivern. Sense voler, la demanda de les flors de mimosa es va fer tan gran que inevitablement es van plantar a Tanneron.

L'extracte de mimosa va aparèixer per primera vegada en perfumeria en la dècada de 1940. Des de la seva arribada a la perfumeria, Mimosa sovint es pot trobar a les composicions més famoses i prestigioses.

Mimosa Tanneron pot descriure com una oda a la tendresa, la dolçor i les sensacions de l'amor florent.

Newsletter Regia
PayPal