Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Molecule 01 + Mandarin Ampliar

Molecule 01 + Mandarin

Escentric Molecules

La molècula 01 + mandarina es compon d'Iso E Super + mandarina.

Més detalls

Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

135,00 €

Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

Iso E Super és una molècula sintètica abstracta caracteritzada per una nota de fusta de cedre amb una sensació càlida i vellutada.

La mandarina és un extret natural de la mandarina.

Geza Schoen: "El mandarí té a veure amb l'èxit instantani. Està tan viu, la forma en que irradia la pell amb aquest sabor cítric. Però hi ha més en la mandarina, és molt afruitada i aromàtica també. És un ingredient bonic. La seva transparència vol dir que s'esvaeix ràpidament. El retocar amb una mica d'ombra addicional per a estendre-ho, afegint un ingredient de mandarina que s'usa en les aromes per donar-li un sabor súper sucós. Després, quan comença a esvair-se, Molecule 01 es sincronitza, brindant una sensació càlida i erògena per jugar amb aquesta frescor vibrant. Això és inusual: que un ingredient de nota alta com el mandarí i una nota base com Iso I Super ballin junts nus d'aquesta manera, sense altres notes que s'interposin entre ells. I després la mandarina gairebé s'acaba i et quedes amb l'elevada simplicitat de Molecule 01.

Això és el que m'encanta de Molecule 01 + Mandarin: pot ser un ball de dos, però la història canvia per complet de principi a fi ".

Newsletter Regia
PayPal