Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Le Geste d'Edmond Ampliar

Le Geste d'Edmond

Eight & Bob

Les Extraits

Més detalls

Tipus: Extrait Parfum
Capacitat: 50 ml
Aplicador: Vaporitzador

270,00 €

Tipus Extrait Parfum
Capacitat 50 ml
Aplicador Vaporitzador

Al segle XVI, la vainilla va captivar l'alta societat europea, alhora que plantejava problemes culturals. A l'illa Bourbon, un jove aprenent anomenat Edmond Albius va desafiar les normes i va dominar el cultiu de vainilla amb només 12 anys. La seva tècnica revolucionària va convertir Madagascar al principal productor mundial de vainilla.

Le Geste d'Edmond" d'Eight & Bob és un sincer homenatge a la passió i la creativitat d'Edmond Albius. Part de la col·lecció Les Extraits, aquesta fragància personifica el luxe discret i transporta els qui la usen a moments inoblidables.

"Le Geste d'Edmond" immortalitza el viatge d'Edmond Albius a la perfumeria, capturant el seu geni botànic. És un testimoniatge de l'impacte que la creativitat d'un individu pot tenir en la història d'un cobejat tresor botànic.

Aquesta fragància és una celebració de l'esperit indomable d'Edmond Albius i l'herència rica de la cultura de la vainilla, gravada per sempre en la història de la perfumeria. Amb cada calada, els usuaris s'embarquen en un viatge sensorial, fent homenatge al llegat atemporal d'un jove visionari.

Newsletter Regia
PayPal