Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Detergente viso Rinfrescante Ampliar

Detergente viso Rinfrescante

Acqua di Parma

Netejador facial refrescant

Més detalls

Tipus: Cosmètica
Capacitat: 100 ml

78,50 €

Tipus Cosmètica
Capacitat 100 ml

Un netejador facial (100 ML) d'ús diari que elimina suaument les impureses i l'excés de greix sense deshidratar la pell. A l'contacte amb l'aigua, la seva textura cremosa es converteix en una escuma suau. Després del seu ús, els porus es tensen i la textura de la pell s'allisa, deixant una pell fresca, suau i flexible.

Fàcil d'aplicar i plaent per a la pell, el Netejador Faclil Refrescant està dissenyat per a ús diari. A l'contacte amb l'aigua, la seva textura cremosa es converteix en una escuma suau, que elimina totes les impureses i la contaminació sense treure la humitat de la pell, gràcies a l'oli de llavor de carbassa hidratant i a l'D-Pantenol. El Extracte de Flor de Saüc, conegut per les seves propietats astringents i regeneradores, i l'extracte revitalitzant de Romero completen la barreja d'actius per a la cura de la pell que caracteritza a aquesta delicada fórmula per a una immediata sensació de frescor. Després del seu ús, els porus es tensen i la textura de la pell s'allisa i refina per a una pell que se sent neta, suau i flexible. La pell es refresca sense sentir-seca i roman hidratada durant 6 hores.

Com Aplicar
Aplicar una petita quantitat de producte sobre la pell humida i fer un massatge amb moviments circulars. Afegeix aigua per crear una escuma suau, evitant l'àrea dels ulls. Esbandir bé. Es pot utilitzar tant al matí com a la nit.

Newsletter Regia
PayPal