Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Colonia Pura Ampliar

Colonia Pura

Acqua di Parma

La essència de l'estil italià.

Més detalls

Tipus: Eau de Cologne
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

205,00 €

Tipus Eau de Cologne
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

Colònia Pura atrapa amb la seva essència l'alegria, la tradició i la calidesa del estilode vida italià. És una aroma masculí exclusiu, concebut especialment per a homes, amb notes de sofisticació i elegància contemporánea.A primer cop d'ull, l'aspecte més interessant de Colònia Pura és la seva transparència freda i gairebé gèlida.

Això reflecteix no només l'elegància minimalista del seu món aromàtic, sinó també el deixant de sentiments lleugers i ingràvids que ens aporten els moments d'alegria desenfrenada de la vida. Colònia Pura emana una masculinitat sensual, combinada amb una energia fresca i una aportació de suau lleugeresa moderna. La bergamota cruixent i assolellada, combinada amb les notes de taronges sucoses i delicats accents de petitgrain, li aporta un caràcter d'allò més contemporani i avantguardista a l'estructura cítrica clàssica de Colònia.

A continuació, vam percebre una seductora i atractiva energia vital que penetra cap al més profund del nostre ésser. La luxúria floral de les essències de narcisos i gessamins es barreja amb les notes picants de coriandre en un equilibri inesperat. Els càlids i sofisticats accents de pàtxuli i fusta de cedre troben en la base les delicades però persistents notes de almesc blanc. El resultat és un dinamisme lluminós que celebra la vida, inspira i obre noves perspectives d'expressió.

Newsletter Regia
PayPal