Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Peregrina Ampliar

Peregrina

Thameen

Sensual com un jardí tropical en una càlida nit d'estiu

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 50 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

210,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 50 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

Nomenada amb el nom de la perla més valuosa de l'món, aquesta aroma misteriós i seductor respira reialesa, la fama i sensualitat.

La Pelegrina és la perla més famosa de el món. Reconeguda per la seva forma perfecta, apreciada per la reialesa espanyola i la noblesa britànica abans de ser regalada a l'actriu Elizabeth Taylor. Quan es va descobrir fa gairebé 500 anys, era la perla més gran mai trobada, inspirant a pintors i poetes per igual. La Pelegrina segueix sent una de les perles més grans, perfectament simètriques en forma de pera.

Tan captivador i sensual com un jardí tropical en una càlida nit d'estiu, aquest perfum ofereix una dolçor temptadora i suau que ressalta els rics aromes de l'est. En el fons, les notes de mirra opulenta, vainilla seductora i sensuals flors de ylang ylang es barregen amb cura amb brillants notes florals de rosa de domàs, gessamí i gardènia que li donen a aquest Extrait de parfum seva vitalitat. Es basa en una base forta d'almesc ambre i blanc, que es presenta amb tacte durant tot l'assecat.

Newsletter Regia
PayPal