Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
The Cora Ampliar

The Cora

Thameen

Luxe en estat pur

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 50 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

Disponibilitat: Aquest producte ja no està en estoc

210,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 50 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

Inspiradopor la rara pedra preciosa, 'The Cora' és un espectre brillant, daurat i multifacètic d'ingredients rars i bells tan captivadors i atemporals com el seu nom.

El Cora Sun-Drop Diamond és el diamant groc més gran amb forma de pera del món, amb un pes de 110.3 quirats. Acolorit per petites quantitats de nitrogen atrapat en les molècules de carboni El Cora es va formar fa entre 1 i 3.000 milions d'anys i va ser descobert a Sud-àfrica el 2010. Va ser venut el 2011 en una subhasta a Ginebra per gairebé £ 7 milions a un comprador anònim .

Radiance obre aquest clàssic modern amb una explosió iridescent de gessamí blanc i magnòlia que brillen sobre roses búlgares de color groc intens i glicines meloses. La nou moscada suaument condimentada capta la llum i llisca sense esforç en la brillantor floral del clavell i el lliri de la vall. El benjuí aguditza els sentits abans que una vainilla translúcida llisqui a la base vidriada d'ambre daurat, pàtxuli i un lluminós almesc blanc.

La Cora és una fragància impregnada d'una fosforescència brillant i accents brillants més suaus, la seva bellesa és etèria i magnífica.

Newsletter Regia
PayPal