Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Regent Leather Ampliar

Regent Leather

Thameen

Luxe en estat pur

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 50 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

Disponibilitat: Aquest producte ja no està en estoc

245,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 50 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

Només compra per telèfon (93 216 01 21). Stock variable a causa de condicions variables d'importació des d'Anglaterra (Brexit).

Regent Leather és una fragància de luxe de Thameen en associació amb The Rolls Royce Enthusiasts Club.

Tradicionalment, Thameen selecciona una pedra preciosa rara com a inspiració per a cadascuna de les seves fragàncies i és lògic que, per a aquest projecte, hagin triat el que es considera el diamant més fi del món: The Regent Diamond. Amb més de 300 anys d'antiguitat, el Regent Diamond té 141 quirats, tall de coixí i el seu color és "del primer aigua", és a dir, perfectament blanc i virtualment perfecte.

La fragància transmet luxe i privilegi, i s'obre amb l'audaç juxtaposició de vainilla suau i llimona afilat. En el fons, el perfumista ha conjurat hàbilment un notable aroma de cuir que recorda l'interior del Rolls Royce, un capoll de artesania que envolta a l'usuari. El to parla de poder i forta voluntat, recolzat per espècies i resines, incloent un fi safrà i profund ládano resinós. La base és brillant, una pàtina perfumada de gurjum elegant i atemporal, cedre i pàtxuli. Regent Leather és hipnòtic i, a la manera de Rolls Royce, ha estat "dissenyat", permetent que els millors ingredients girin durant l'assecat, de manera que el viatge és sorprenent i familiar per grau.

Newsletter Regia
PayPal