Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Nassak Ampliar

Nassak

Thameen

Luxe en estat pur

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 50 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

190,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 50 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

També conegut com el "Ull del Ídol", aquest gran Diamant Blau (43.83 quirats) va ser extret a l'Índia al segle XV i va ser el tercer ull original de la deïtat en el Temple de Xiva a Nassak.

La Companyia Britànica de les Índies Orientals va adquirir la gemma i la va vendre al joier britànic Rundell and Bridge a 1818, quan va ser retallada per al mànec de l'espasa de vestir del 1er marquès de Westminster. El joier nord-americà Harry Winston va transformar el diamant en una exquisida forma maragda el 1940, i el Nassak Diamond es va vendre a un magnat nord-americà en 1970 per £ 500,000 i es creu que actualment és propietat de Rober Mouawad.

Nassak desmenteix el fred color blau del diamant, reflectint la profunditat i l'enlluernadora llum continguda en la pedra. L'aroma s'obre amb una combinació brillant, brillant i opulenta de rosa Taif i safrà, càlid i iridescent, la màxima extravagància. Això flueix a la perfecció en un brillant cor de pruna, la dolçor amarga és un equilibri perfecte per al cedre espurnejant i el bombolleig de sàndal. A la base, un triumvirat daurat de vainilla, tonka i almesc esmorteeixen l'aroma d'un coixí, profund i texturitzat, i finalment el mer ressò de l'ambre gris.

Newsletter Regia
PayPal