Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
[N] NYC - New York City Ampliar

[N] NYC - New York City

Santi Burgas

Primal Waters: Fusió de tradició amb modernitat

Més detalls

Tipus: Eau de Toilette
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

130,00 €

Tipus Eau de Toilette
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

N com NYC "New York City": la llar del nascut a Mèxic Rodrigo Flores-Roux que voluntàriament va deixar que Santi Burgas "prengués prestada" la seva barreja més personal, "només per a ell". Una emocionant explosió de frescor creada originalment el 2008, que casualment és l'any de la creació de la marca. Així que "N" ara és adoptada per Santi com una celebració d'aniversari de deu anys! "N" és una revisió d'un elegant tema "eau de cologne" construït al voltant d'essències cítriques extremadament especialitzades utilitzades exclusivament pels perfumistes Givaudan. Fusiona tradició amb modernitat, ja que mostra aquestes essències cítriques especials amb una energia cinètica i una lluminositat feliç.

La tapa de fusta està feta de fusta d'avellana, recol·lectada de la poda anual en els camps prop de la seu de Santi Burgas. Cada part superior és diferent, ja que són naturals, no es talla cap arbre per fer-les.

NOTES:
"Vert de Bergamotte", "vert de mandarine", neroli, toronja, "brouts" absolute (flor de taronja en aigua absoluta), cardamom, gingebre, fulles de coriandre, flor de Aglaia odorata, magnòlia, pàtxuli, vetiver, gessamí imperial sambac absolut de la Xina i llavor de ambrette absoluta de martinica.

Newsletter Regia
PayPal