Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
[A] ADH - Aroma de Hormiguero Ampliar

[A] ADH - Aroma de Hormiguero

Santi Burgas

Primal Waters: L'olor del formiguer

Més detalls

Tipus: Eau de Toilette
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

130,00 €

Tipus Eau de Toilette
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

A com ADH "Aroma de Hormiguero": L'olor del formiguer. Una representació imaginativa del santuari interior de les formigues, la seva societat organitzada i la seva gran quantitat de petits túnels torts. "A" és un perfum complex, gairebé abstracte que combina derivats de l'àcid fòrmic (formiats ... el terme "fòrmic" prové de la paraula llatina "formiga", ja que és important en el metabolisme d'aquest insecte) i un fong terrós . D'acord amb el liquen, que és l'aliment preferit de les formigues. Cruixent bàlsam d'avet i vetiver verd, pàtxuli i molsa de roure, esquitxat de geosmina i notes d'algues. Una sinergia natural de rics naturals i sintètics ofereix un perfum més singular.

La tapa de fusta està feta de fusta d'avellana, recol·lectada de la poda anual en els camps prop de la seu de Santi Burgas. Cada part superior és diferent, ja que són naturals, no es talla cap arbre per fer-les.

NOTES:
Derivats de l'àcid fòrmic (formiats) d'origen natural, d'acord d'algues, d'acord de fongs frescos, geosmina, gàlban, resina de massilla, pàtxuli, molsa de roure, bàlsam d'avet, vetiver, artemísia i petitgrain.

Newsletter Regia
PayPal