Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Perfum REGIA 1928 Ampliar

Perfum REGIA 1928

Regia

Perfum commemoratiu de Regia que representa la tradició i l’elegància.

Més detalls

Tipus: Parfum
Capacitat: 20 ml
Aplicador: Flacó
Per a: Dona

250,00 €

Tipus Parfum
Capacitat 20 ml
Aplicador Flacó
Per a Dona

Història d’un perfum: L’any 1998, amb motiu del 70é aniversari, a Regia van decidir crear un perfum propi, no un perfum més sinó una fragància de gran qualitat, digne de figurar al costat dels perfums de les grans marques.

Així naixia Perfum REGIA 1928.La composició del nou perfum es va encarregar a “L’Art dans la Composition et le Mélange de Parfums”, una de les firmes suïsses més importants del món de la perfumeria, i com a esquema es va triar un Xipre. La família Xipre prové del cèlebre “Chypre” de François Coty del 1917. Coty, considerat pare de la perfumeria moderna, va crear una col•lecció de perfums llegendaris, dels quals “Chypre” va ser tan famós que fins i tot va donar nom a una família de perfums que es caracteritzen per una nota de sortida fresca cítrica, un cor floral de Rosa i un fons de Molsa d’Alzina i Ambre. La propietat més notable dels perfums Xipre és la seva sensualitat i persistència sobre la pell. L’acord Xipre creat per AC&M Parfums és una interpretació moderna d’aquest acord clàssic de la perfumeria femenina.

En efecte, aquí la nota de sortida no es cítrica sinó que el frescor s’interpreta a través de dos flors, Jacint i Flor de Taronger. La combinació d’aquestes dues essències produeix una sensació de volum i qualitat superior a la d’altres sortides tradicionals. El caràcter seductor del perfum s’ha aconseguir gràcies a un cor o nota mitjana amb absoluts de Rosa, Iris i Gessamí.
L’olor de la Rosa és un dels més complexos i s’hi pot apreciar una part especiada i una  afruitada. El Gessamí té unes flors que desprenen una olor intensa, fresca i florida, amb una nota animal suau.

Destaca l’aspecte poudré o empolvorat de l’absolut d’Iris, expressió que deriva de les antigues pólvores d’arròs mesclades amb Iris finament triturat, que exhalaven una aroma deliciosa, persistent i poc expansiva. L’absolut d’Iris és un component preciós que per la seva laboriosa obtenció és un dels productes més cars de la paleta del perfumista i s’utilitza exclusivament en perfums de prestigi. Fons càlid i sensual amb Molsa d’Alzina i notes de fusta de Sàndal i Pàtxuli, que sense interferir en l’acord floral proporcionen cos i persistència a la composició. Efluvis de Mesc, profunda densitat de l’Ambre i perfumada Vainilla. No s’han utilitzat elements d’origen animal sinó reproduccions basades en noves substàncies de síntesi.

El Perfum REGIA 1928 es presenta en forma d’Eau de Parfum amb una concentració del 18%
d’essència. El flascó és una esfera de vidre blau precintat amb un cordó daurat. Dissenyat per l’escultor i pintor Lluís Ventós. Cada flascó ha estat fabricat artesanalment per mitjà de la tècnica de vidre bufat de boca, i està signat i numerat a la base.

El 1998 es va fer una primera edició de 500 unitats numerades, moltes de les quals van ser regalades a les clientes. La resta va ser posada a la venda a totes les perfumeries Regia. Vist l’èxit del perfum entre la clientela i les nombroses turistes que visiten el Museu del Perfum, Regia ha decidit fer un nou tiratge de 200 flascons de col·lecció numerats al preu de 250€.

El Perfum REGIA 1928 associa la il•lusió del regal i el plaer del luxe.

Perfum REGIA 1928
Nom del perfum REGIA 1928
Data de llançament Desembre 1998; Nou flascó de col·lecció Octubre 2015
Creació del perfum L’Art dans la Composition et le Mélange de Parfums
Disseny del flascó Lluís Ventós
Fabricació del flascó NAT Decoración
Classificació olfactiva Xipre Afruitat Verd
Sortida Jacint, Flor de Taronger
Cor Rosa, Gessamí, Iris
Fons Molsa d’Alzina, Sàndal, Pàtxuli, Almesc, Ambre, Vainilla

Newsletter Regia
PayPal