Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Flamenco Ampliar

Flamenco

Ramón Monegal

Artesania pura i barcelonina. Made in Barcelona. L'artesà del perfum.

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

270,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

El flamenc és art, art profund i folklòric, simple i estripat, hipnòtic i ardent ... art en estat pur! I és l'art el veritable i únic luxe que reconec.

"Flamenc" és el meu manifest olfactiu, el meu origen, la meva herència ... és ànima d'Espanya, senyal d'identitat, símbol cultural i essència del sud. Emoció embriagadora interpretada en cant, guitarra i ball, sentiment que imagino present sota l'encís magnètic d'una nit a l'Alhambra. Impregnat d'aquest sentiment, el meu repte per acostar-me a l'art, és fer-ho transcendir a perfum:

Com un ventall, d'ampli llenguatge i ondulant ritual, arrenca i mostra la seva fortalesa entrellaçant fustes de cedre de l'atles i pi mediterrani. Com una flor, desplega en els seus pètals, la joia del taronger a Sevilla, la passió de la rosa vermella a Damasc i la sensualitat irresistible del gessamí sota la lluna. Com un toc de guitarra, vola a l'aire, entre lunars de gerd i faralaes de safrà. I com en un èxtasi final, troba el follet en una combinació de nèctar d'ambre, voluptuós de Sant Martí i almesc narcòtic.

Newsletter Regia
PayPal