Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Vetiver Java Ampliar

Vetiver Java

Perris Montecarlo

Intrigant, especiat, fumat, cremat, amb sorprenents matisos florals, verds i picants

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

165,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

"He estat olorant diferents qualitats de Vetiver - Haití, Bourbon - amb aromes audaços i intensos, però massa nets, transparents, lineals. Després, em vaig aturar en un Vetiver de l'illa de Java, menys utilitzat en perfumeria, que em va semblar intrigant, especiat, fumat, cremat, amb sorprenents matisos florals, verds i picants. No va ser amor a primera vista, però al final l'arrogància de la seva intensitat em va conquistar”.

El vetiver és una planta tropical que s'origina a l'Índia i Indonèsia. de l'idioma tàmil "La característica especial d'aquesta espècie és el sistema d'arrels, que té una gran quantitat d'arrels molt fortes. Les arrels creixen verticalment a una profunditat de fins a cinc metres. Per tant, el vetiver de Java no només es va fer servir en perfumeria, sinó també en la construcció de carreteres, es va plantar als costats de les carreteres per evitar l'erosió del sòl.

Segons el tipus de territori on creix el vetiver, cada espècie té diferents facetes olfactives. És la riquesa de matisos i la complexitat de la seva aroma el que ha fascinat als maîtres parfumeurs des de sempre.

Newsletter Regia
PayPal