Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Rose de Mai Ampliar

Rose de Mai

Perris Montecarlo

Una rosa és una rosa és una rosa…

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

165,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

Grasse és el bressol de la perfumeria i produeix algunes de les matèries primeres de major qualitat en el món. Aquesta bonica regió ens rep a tots en les seves precioses flors i aromes eterns. En 2018, la UNESCO va acreditar l'Art de la Perfumeria a l'estat de Patrimoni Mundial de Grasse a la llum del seu coneixement excepcional associat amb el cultiu d'ingredients i per a l'art de la composició de perfums.

El nostre desig era crear una fragància que representi la història i l'artesania única de Grasse perquè tots gaudeixin de la qualitat i la veritable grandesa de l'art de la perfumeria francesa. Per aconseguir això, Gian Luca Perris va seleccionar a un protagonista de la grandesa adequada:

«En Grasse va haver diversos candidats notables per ser els creatius líders en aquest projecte! Però per a mi, Jean Claude Ellena és el perfumista més icònic del nostre temps i està per sobre de tots els altres. Clarament, no hi ha dubte que va néixer artísticament a Grasse. »

«" Una rosa és una rosa és una rosa ... ", aquest famós aquest escrit per Gertrude Stein, un dels artistes més destacats del segle XX. Aquesta frase simplement estableix que entre totes les flors, la rosa és veritablement única i avui tenim més de 50 varietats. Les roses poden ser lleugeres, sublims, fresques, seductores, suaus i també eròtiques quan es barregen amb pàtxuli i almesc. Vaig respondre a la provocativa crida d'aquesta delicada flor amb notes suaus i voluptuoses, i entre totes he triat la Rosa de Maig, ja que és el flux més conreat. Jean Claude Ellena

Newsletter Regia
PayPal