Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Ganymede Extrait Ampliar

Ganymede Extrait

Marc-Antoine Barrois
Tipus: Extrait Parfum
Capacitat: 50 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

275,00 €

Tipus Extrait Parfum
Capacitat 50 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

L'immens satèl·lit de Júpiter no només va inspirar el nom del nostre perfum, sinó que també se sap que és ple de cràters i té un oceà subterrani més gran que tots els oceans de la terra junts. Els creadors del perfum, Marc-Antoine Barrois i Quentin Bisch, ho han imaginat aquí en un món amb una atmosfera plena d'aromàtics que es torna combustible: el cel brilla amb l'espiga agra de la mandarina i les santes fumaroles de l'encens i la mirra . És un planeta cobert de càlides dunes vellutades on la flor perenne especiada i acaramelada és preponderant. El cor ardent d'aquesta fragància ens recorda que els déus van donar vida eterna a Ganímedes perquè la seva bellesa mai no s'esvaís. És la pell ardent amagada sota el cuir salvatge? Aquest preciós extracte de perfum és tant un perfum sofisticat com a carnal.
Ganymede EXTRAIT desplega a la seva estela vertiginosa la seducció dels grans Clàssics.

El so de les onades des de lluny. El vent escombra un camp de flors eternes. El sol treu la dreta i escalfa l'aroma especiada, gairebé ensucrat, d'aquestes flors grogues. Les onades acaricien la duna.
El vent aixeca la sorra en ràfegues càlides, coriàcies i embriagadores: encens, mirra? Els grans de sorra estan girant, incandescents. La roca s'envermelleix, l'Akigalawood i el mandarí aporten minerals i frescor. L'aire es torna... captivador.

Les fragàncies de la Maison MARC-ANTOINE BARROIS són el resultat de la trobada de dos dissenyadors joves. Un és modista, l'altre perfumista. Els records d'infantesa els van unir. Recordant olors captivadores; del cuir d'un maletí elegant o d'un secant d'escriptori immaculat; de les olors distintives de la fusta durant la recol·lecció regular, o del combustible per escalfar la llar familiar. Els dots artístics dels primers i el talent olfactiu dels segons van desencadenar la màgia d'aquestes belles fragàncies.

Els perfums i espelmes MARC-ANTOINE BARROIS són 100% made in France

Newsletter Regia
PayPal