Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Ganymede Ampliar

Ganymede

Marc-Antoine Barrois
Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

195,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

El perfum d'una realitat onírica. Per a aquesta nova obra, el duo no ha canviat, ni l'osmosi creativa entre Marc-Antoine Barrois i Quentin Bisch, però el destí és a una altra banda. Creant una harmonia elegant i inesperada al voltant d'un quartet de mandarina, violeta, sempreviva i davant, els dos companys artistes han somiat amb aquest nou planeta: Ganímedes, el satèl·lit rocós de Júpiter descobert el 1610 per Galileu, és alhora lluminós i cobert de sal. oceans daigua. Va adquirir el seu nom de la mitologia grega: un jove, Ganímedes, va ser segrestat per déus que havien quedat tan captivats per la seva bellesa que li van oferir la immortalitat.

Composta pel perfumista Quentin Bisch, Ganymede una vegada més fa ús de les notes de cuir de camussa que havien fet de B683 un bell clàssic. Aquesta vegada, però, els artistes es van emancipar dels codis tradicionals per portar-nos a un altre lloc, cap a una elegància lluminosa i fluida. Aquestes notes de cuir es tornen més suaus, guanyant lleugeresa i delicadesa al contacte amb la fragància de la violeta. L'olor de mandarina aporta tota la seva vivacitat i la seva essència àcida. Aquest darrer dóna el to i la verticalitat de la fragància des del primer moment. Tot i això, en oposició, la sempreviva és el seu contrapunt i eleva l'harmonia perfumada amb la seva fragància de doble cara, de vegades mineral, de vegades salada. Tota la composició juga amb els contrastos i les oposicions.

Les notes es responen en una conversa permanent dibuixant un nou mapa olfactiu a la pell, al revés d'una jaqueta de caixmir, o fins i tot allà mateix, al costat dels botons de les mànigues, al canell. Si es pogués resumir en una sola imatge, seria una brúixola: el nord per la vivacitat ratllada de la mandarina a la qual el sud respondria amb la flor eterna i per ressaltar aquest marc olfactiu, la densitat de notes agamudes a l'oest equilibraria la subtil i floralitat delicada de la violeta de l'est. Són quatre direccions per a un viatge perfumat cap a un nou món imaginari i codis d'elegància nous. Les notes de sortida d'aquest eau de parfum són, al capdavant: Mandarina d'Itàlia, essència cor Orpur, safran; al cor: violeta, osmanthus xinès absolut d'Orpur; a la base Akigalawood i Immortelle absolut.

Les fragàncies de la Maison MARC-ANTOINE BARROIS són el resultat de la trobada de dos dissenyadors joves. Un és modista, l'altre perfumista. Els records d'infantesa els van unir. Recordant olors captivadores; del cuir d'un maletí elegant o d'un secant d'escriptori immaculat; de les olors distintives de la fusta durant la recol·lecció regular de combustible per escalfar la llar familiar. Els dots artístics dels primers i el talent olfactiu dels segons van desencadenar la màgia d'aquestes belles fragàncies. Els perfums i les espelmes es fabriquen a França.

Newsletter Regia
PayPal