Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
B-683 Ampliar

B-683

Marc-Antoine Barrois
Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

195,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

Un perfum com una sobrietat embriagadora. Deu anys després d'iniciar-se a l'Alta Costura, el modista francès Marc-Antoine Barrois llança el seu primer perfum: B683. Basant-se en l'elegància atemporal i carismàtica dels mentors, amb aquest perfum revela els seus records més bells, així com el seu món de dissenys contemporanis. En última instància, B683 és una invitació a explorar... a viatjar pel seu planeta, on col·leccions de peces úniques, joies i accessoris fets a mida es troben amb una genial simbiosi de poesia i somnis amb arts i artesanies. Combinant subtilment essències enfustades refinades, notes especiades sensuals i una olor embriagadora de cuir, el perfumista d'avantguarda Quentin Bisch signa un perfum alhora embriagador i sobri inspirat en l'univers de fantasia del dissenyador.

Les notes d'aquest eau de parfum són, al cap: safrà, pebre negre, xile i nou moscada, al cor: fulla de violeta, mesc, absolut de cistus, tintura de vainilla Moheli i ambre; a la base sàndal, pachulí, ambroxan i molsa de roure.

Les fragàncies de la Maison MARC-ANTOINE BARROIS són el resultat de la trobada de dos dissenyadors joves. Un és modista, l'altre perfumista. Els records d'infantesa els van unir. Recordant olors captivadores del cuir d'un maletí elegant o d'un immaculat assecant d'escriptori, de les olors inconfusibles de la fusta durant la reunió habitual, del combustible per escalfar la llar familiar. Els dots artístics dels primers i el talent olfactiu dels segons van desencadenar la màgia d'aquestes belles fragàncies. Els perfums i les espelmes es fabriquen a França.

Newsletter Regia
PayPal