Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Tabac Nomade Ampliar

Tabac Nomade

Houbigant

Collection Orientale

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

175,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

Novetat en Exclusiva.

Tabac Nomade és una composició explosiva que el transportarà a les terres salvatges del desert. En aquest perfum càlid i hipnòtic, refinades fulles de tabac es barregen amb precioses notes especiades.

Rica i cremosa, la fragància s'obre amb un acord càlid i cristal·lí de bergamota, rosa i espècies. Al cor, refinat i hipnòtic, la fava tonka i el safrà es barregen amb fulles de tabac per fondre's en un fons caracteritzat per un acord de cuir i un toc de vainilla.

Tabac Nomade, el concepte:
Tabac Nomade recorda una posta de sol al desert salvatge, al llarg de les dunes daurades on les meravelles naturals d'aquesta regió no deixen d'impressionar.

La Collection Orientale:
Aquesta col·lecció us farà viatjar a les misterioses terres d'Orient a través de notes enfustades, ambarines i aromàtiques. D'acord amb el savoir-faire de Houbigant, només les matèries primeres més nobles han estat seleccionades meticulosament per crear aquestes fragàncies úniques. La Collection Orientale està dedicada als que volen portar fragàncies de caràcter fort, atrevides i contrastades.

Newsletter Regia
PayPal