Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Patchouli Sauvage Ampliar

Patchouli Sauvage

Houbigant

Collection Orientale

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

175,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

Novetat en Exclusiva.

Quan bufa el vent, les fulles de pàtxuli cruixen amb un suau so, alliberant un perfum embriagador alhora enfustat, terrós i sec amb accents fumats. El sumptuós Patchouli Sauvage representa la llibertat de la naturalesa.

La fragància s'obre amb notes de sortida espurnejants i lluminoses de bergamota, aranja i un toc de pebre rosa que desemboquen en un cor sumptuós i preciós construït amb notes de pàtxuli unides al làdano i un acord de fruits secs cruixents. Per concloure, la fusta de cedre i l'ambre daurat es combinen amb el vetiver i la fava tonka per a més longevitat.

Patchouli Sauvage, el concepte:
Deixeu-vos portar per l'aroma gairebé palpable de Patchouli Sauvage. Sent el vent bufant suaument, escolta el suau xiuxiueig de les fulles, Patchouli Sauvage simbolitza la llibertat de la naturalesa.

La Collection Orientale:
Aquesta col·lecció us farà viatjar a les misterioses terres d'Orient a través de notes enfustades, ambarines i aromàtiques. D'acord amb el savoir-faire de Houbigant, només les matèries primeres més nobles han estat seleccionades meticulosament per crear aquestes fragàncies úniques. La Collection Orientale està dedicada als que volen portar fragàncies de caràcter fort, atrevides i contrastades.

Newsletter Regia
PayPal