Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Oud Or Ampliar

Oud Or

Houbigant

Collection Orientale

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

175,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

Novetat en Exclusiva.

Gaudiu d'aquest impressionant passeig a través del temps a la fascinant atmosfera de l'Orient Mitjà, Oud Or desperta els seus sentits amb les seves riques i càlides facetes enfustades i fumades.

Un començament fresc i espurnejant en què el rosa, el gerd i el taronger es fonen en un cor ric i amb cos compost per notes matisades com el lladano, el safrà, el pachulí i el gerani. La fusta de guaiac, l'oud i la fusta de cedre es barregen amb la vainilla en un fons opulent i elegant.

Oud Or, el concepte:
Sentiu la captivadora atmosfera que l'envolta, sentiu la rica història de persones que han viscut al llarg dels segles i han mantingut viva la tradició. Oud Or és un impressionant viatge al passat, a la fascinant atmosfera del Pròxim Orient.

La Collection Orientale:
Aquesta col·lecció us farà viatjar a les misterioses terres d'Orient a través de notes enfustades, ambarines i aromàtiques. D'acord amb el savoir-faire de Houbigant, només les matèries primeres més nobles han estat seleccionades meticulosament per crear aquestes fragàncies úniques. La Collection Orientale està dedicada als que volen portar fragàncies de caràcter fort, atrevides i contrastades.

Newsletter Regia
PayPal