Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Une Amourette Ampliar

Une Amourette

Etat Libre d'Orange
Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador

150,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador

És una fantasia passatgera, una crida d'atenció momentani, una trobada breu o alguna cosa més? Perdurarà, durarà per sempre? Realment importa? Així és ara, així és com et sents.

A Etat Libre d’Orange sempre ens ha intrigat la relació entre moda i fragància. Les associacions i relacions entre tots dos són comuns i moltes cases de moda han desenvolupat perfums que es relacionen d'alguna manera amb la marca. I fa uns quants anys, el nostre director creatiu, Etienne de Swardt, va tenir l'oportunitat de crear aquest tipus de connexió per a Etat Libre d'Orange.

Hi va haver una nit que cert dissenyador va venir a visitar-nos i va discutir la possibilitat d'un perfum que reflectís la seva col·lecció. Etienne definitivament va ser receptiu, ja que hem tingut moltes experiències de col·laboració excel·lents. Treballem amb la Fundació Tom of Finland per crear el perfum del mateix nom. Treballem amb Rossy de Palma a Eau de Protection, amb Mx Vivian Justin Bond a The Afternoon of a Faun i ens associem amb el crític de perfums Chandler Burr per desenvolupar You or Everyone Like You. I col·laborem amb la família del Marquès de Sade per crear Attaquer Le Soleil.

Newsletter Regia
PayPal