Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
You or someone Like you Ampliar

You or someone Like you

Etat Libre d'Orange

Los Angeles. En aquesta, la ciutat dels àngels caiguts, mana la fantasia.

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador

150,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador

A On the Road, Jack Kerouac va escriure: “Los Angeles és la més solitària i brutal de les ciutats nord-americanes”. És la ciutat descrita pel personatge de Woody Allen a Annie Hall com la ciutat on “l'únic avantatge cultural és poder girar a la dreta amb un semàfor en vermell”.

Però ells, els somiadors, vénen a buscar el sol i les possibilitats a aquesta terra d'oportunitats, on l'esperança brolla eternament. Independentment del que estiguin buscant (felicitat, amor, diners, fama), les temptacions els atrauen cada cop més cap a aquest paradís concret.

Els Àngels fa olor? És impossible dir-ho. Però Chandler Burr coneix Los Angeles. I Chandler Burr sap de perfums. Aleshores vam decidir col·laborar en una fragància que una dona de Los Angeles podria fer servir. I li vam posar el nom de la novel·la de Chandler, ambientada a Los Angeles.

I vostès, els somiadors, amb els seus somnis: poden florir, poden pansir-se, però no es donen per vençuts. Segueixes venint, o penses a venir, ia vegades et quedes.

Perquè algun dia, algú podria estar buscant-te, assenyalant-te, desitjant-te. O algú com tu.

Newsletter Regia
PayPal