Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Experimentum Crucis Ampliar

Experimentum Crucis

Etat Libre d'Orange

Obre un nou camí perfumat, més enllà de la llum i la gravetat.

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador

220,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador

Newton, disculpa'ns!

La llegenda explica que una poma d'un arbre va caure sobre el cap de Newton i així va néixer la teoria de la gravitació universal. Però després imaginem una escena diferent: Newton, adormit sota un roser. I en comptes d'una poma cau una flor, una rosa enorme, una rosa carnosa i totalment perfumada. Ho hauria sentit? ¿Hauria enfonsat el seu rostre al cor de la flor? I què significaria això per a la teoria?

Aquesta aroma: Un xipre! I una fórmula molt precisa i clara, com una cosa que cau sobre tu, sobtada i directa. I mai no et deixa. Un rastre d'olor que perdura. Fusta d'akigala i pachulí per a una rosa melosa.

Newton, disculpa'ns! La teva experiència crucial ens va mostrar que els colors no són característiques dels objectes sinó propietats de la llum. Ara sabem, gràcies a tu, que la llum blanca és una barreja de raigs amb els matisos de l'arc de Sant Martí. També ens vas mostrar que només perquè un objecte ÉS vermell no significa que ho vegem com vermell. Si a la nostra percepció visual apareix vermell, és perquè quan s'il·lumina amb una font de llum blanca (per exemple, la llum solar), la seva superfície absorbeix tots els raigs de llum de colors que la componen, EXCEPTE els vermells.

Així que perdona'ns per inspirar-nos en el teu Experimentum Crucis! Has estat la inspiració i la font de crítiques per a molts. I com que la teva teoria ha canviat la nostra visió del món, hem intentat crear una fragància que canviarà el món.

Newsletter Regia
PayPal