Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Spice Must Flow Ampliar

Spice Must Flow

Etat Libre d'Orange

Una fragància universal. Per l'espècia em quedo.

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador

220,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador

Els materials escollits són universals, intensos i rars.

Hi ha la perspectiva d'un velori davant l'eternitat entre l'oud i les espècies que serveixen a la rosa. Amb aquesta flor tot comença i acaba, com el renaixement i la poesia. «Mignonne allons voir si la rose», va escriure el poeta Pierre de Ronsard el 1545.

Per salvar-nos per la rosa. Ni més ni menys.

Des del marquès de Sade fins a Vaslav Nijinsky, passant pel poeta Rumi i Tilda Swinton, passant per les Sécrétions Magnifiques. L'Electricista Gros, Víctor Hugo, Tom de Finlàndia i Putain des Palaces, totes les altres persones notables; els nostres perfums són missatgers de llum combatent la foscor i la ignorància.

Han evolucionat des del culte als comerciants fins al que és més bonic: l'intercanvi entre els germans i les germanes de la humanitat.

Es tracta de venedors. I per recordar els seus camins oberts d'espècies i de seda, en contraposició a l'obscurantisme que tantes vegades ens condemna, elogiem els comerciants dedicant-los aquesta nova fragància. L'espècia es torna còsmica, mística, encantadora i porta el ressò del teu nom a la brillantor de les estrelles. Una fragància universal.

Newsletter Regia
PayPal