Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Egypt Ampliar

Egypt

Eight & Bob

Una de les fragàncies més exclusives creades per Albert Fouquet.

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

150,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

Egypt és un dels perfums més exclusius creats per Albert Fouquet. El 1935 Albert va decidir complir la promesa feta a Ahmed, el seu gran amic de la infància, i veure complert un dels seus somnis. Albert era un apassionat de la cultura egípcia i més de tornar a trobar-se amb el seu amic, podria gaudir durant llargues jornades de la piràmide de Gizeh, del temple de Luxor o el de Hatshepsut.

A més, per a Albert Fouquet el viatge suposava una gran oportunitat de viatjar al bressol dels perfumestas. Volia investigar, estudiar i treballar sobre les essències utilitzades fa milers d'anys. Volia saber que contenien aquelles àmfores carregades d'extraordinaris aromes que oferien als déus per protegir els faraons o que essències utilitzaven per satisfer l'admirada Cleopatra.

Aquest viatge de somni, es va veure enriquit des del moment en què Albert va traspassar la porta d'entrada de la residència d'Ahmed. En l'impressionant jardí de la seva vila convivien desenes d'espècies florals moltes d'elles úniques i desconegudes per a Albert.

Tantes sensacions van desbordar totes les seves previsions i davant la impossibilitat de prorrogar per més temps la seva llarga estada, Albert PLANIFIC un nou viatge a Egipte 4 mesos més tard amb el ferm propòsit d'aconseguir un perfum únic. Després de diverses setmanes d'intensa dedicació a la residència d'Ahmed, Albert Fouquet va poder afinar els últims detalls de la fórmula en el seu chateau de Paris. Així Egypt va passar a formar part de la seva exclusiva i restringida col·lecció privada de perfums. Per a nosaltres, és un veritable plaer poder compartir l'exclusivitat dels millors perfums creats per Albert Fouquet i treballar perquè arribin a mans d'aquells pocs afortunats que tenen el privilegi de compartir el seu estil de vida.

Una fragància amaderada especiada, que desprèn senzillesa alhora que sofisticació. Autèntica i vibrant.

Notes de sortida: Lavanda, molsa i llimona
Notes de cor: Cardamom i nou moscada
Notes de base: Pàtxuli, sàndal i cuir

Newsletter Regia
PayPal