Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Bath and Shower Gel Les Essentiels Ampliar

Bath and Shower Gel Les Essentiels

Eight & Bob

Les Essentiels.

Més detalls

Tipus: Cosmètica
Capacitat: 300 ml

35,00 €

Tipus Cosmètica
Capacitat 300 ml

ORIGEN
Aquest gel de bany i dutxa forma part de la gamma Eight & Bob Les Essentiels.

Aquesta Col·lecció està inspirada en la frescor de les notes exuberants del taronger, la pera i la bergamota que floreixen a la regió de Calàbria. L'exquisida barreja de gessamí àrab, mesc blanc i neroli us portarà en un misteriós viatge a través d'aigües cristal·lines que reflecteixen una impressionant posta de sol.

Transmet la brisa fresca i la calor del sol a les nits d'estiu, recordant-nos que quan ens refresquem ens sentim revitalitzats i un amb nosaltres mateixos.

BENEFICIS
No només compleix la seva funció principal: netejar bé, sinó que també se sent agradable a la pell i proporciona una sensació de frescor instantània. Aquesta fórmula exclusiva conté vitamina B5 i glicerina per a una neteja profunda, natural i duradora. És apta per a tota mena de pells, especialment les que necessiten una mica més d'hidratació.

La marca ha creat aquesta gamma per envoltar-te d'objectes que aportin un toc de calidesa i de plaer al teu dia a dia. Es tracta de crear moments especials i connectar amb el nostre ésser interior.

COM UTILITZAR-HO
Aplicar suaument sobre la pell humida i després esbandir bé. Si t'agrada una mica més d'escuma, aplica primer als palmells de les mans i després al cos.

PER QUÈ TRIAR EL GEL DE BANY I DUTXA ELS ESSENTIELS?
Perquè t'encantarà la seva fragància fresca i la manera com no només hidrata, sinó que també cuida la teva pell.

Perquè, com tot a Eight & Bob, és únic, elegant i exclusiu.

Newsletter Regia
PayPal