Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Hand Wash Les Essentiels Ampliar

Hand Wash Les Essentiels

Eight & Bob

Les Essentiels.

Més detalls

Tipus: Cosmètica
Capacitat: 300 ml

35,00 €

Tipus Cosmètica
Capacitat 300 ml

ORIGEN
Aquest Hand Wash és part de la gamma Eight & Bob Les Essentiels.

Aquesta Col·lecció està inspirada en la frescor de les notes exuberants del taronger, la pera i la bergamota que floreixen a la regió de Calàbria. L'exquisida barreja de gessamí àrab, mesc blanc i neroli us portarà en un misteriós viatge a través d'aigües cristal·lines que reflecteixen una impressionant posta de sol.

A mesura que ens apliquem el rentat de mans ens envolta la delicada però intensa aroma d'un estiu etern. Ens transporta màgicament a aquests preciosos moments en què el sol es pon sobre un mar completament en calma.

BENEFICIS
Actua netejant i hidratant la pell gràcies als ingredients naturals, principalment la glicerina. Refresca i revitalitza fins i tot les pells més sensibles.

La marca ha creat aquesta gamma per envoltar-te d'objectes que aportin un toc de calidesa i de plaer al teu dia a dia. Es tracta de crear moments especials i connectar amb el nostre ésser interior.

COM UTILITZAR-HO
Per obtenir els millors resultats, apliqui suaument sobre les mans mullades, massatge lleugerament i després esbandida amb aigua tèbia.

PER QUÈ TRIAR HAND WASH LES ESSENTIELS?
Perquè la seva fragància no només és deliciosa sinó també duradora i fins i tot les pells més sensibles quedaran suaus i flexibles després de l'ús.

Perquè, com tot a Eight & Bob, és únic, elegant i exclusiu.

Newsletter Regia
PayPal