Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
After Sun Lotion Ampliar

After Sun Lotion

Darling

DARLING AFTER-SUN és una loció facial i corporal apta per a tot tipus de pells, amb una forta acció calmant i emol·lient gràcies a la presència de Camomila, Malva i Aloe Vera.

Més detalls

Tipus: Cosmètica
Capacitat: 200 ml

45,00 €

Tipus Cosmètica
Capacitat 200 ml

La fórmula està enriquida amb Melissa i Mentol, capaços de proporcionar un efecte calmant i refrescant i garantir la hidratació i la frescor necessàries després d'un dia assolellat.
La combinació d'Equisetum i Vitamina E converteix DARLING AFTER-SUN en un aliat perfecte per alleujar l'estrès cutani i prevenir l'envelliment cutani gràcies a les propietats antiedat. També conté Oli de Coco, que intensifica l'acció emol·lient i antienvelliment, i Oli d'Albercoc per ajudar a mantenir l'elasticitat de la pell i protegir-la dels danys induïts pel clima.

La textura és sedosa, lleugera i s'absorbeix ràpidament sense greixar.

La fragància de Monoi de Tahiti, capaç de regalar una veritable experiència sensorial i transportar els amants de DARLING a paradisos tropicals.

L'embalatge és glamurós i sostenible - en plàstic reciclable i PE Green. El seu color rosa daurat metàl·lic i el seu disseny simple i net el converteixen en el producte de bellesa perfecte per instagram en colorits prestatges de bellesa o, gràcies al seu format convenient, per portar amb vostè a la bossa de compres destiu.

LA LOCIÓ PER DESPRÉS DEL SOL DARLING ÉS:

Vegà
Lliure de crueltat
Níquel provat
Lliure de parabè
100% Fet a Itàlia

Newsletter Regia
PayPal