Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Screen-me spray SPF 30 Ampliar

Screen-me spray SPF 30

Darling

DARLING SCREEN-ME SPRAY SPF 30 és una llet solar lleugera per a rostre i cos amb protecció d´ampli espectre, apta per a tot tipus de pells, fins i tot les més sensibles.

Més detalls

Tipus: Cosmètica
Capacitat: 150 ml

49,00 €

Tipus Cosmètica
Capacitat 150 ml


DARLING SCREEN-ME SPRAY SPF 30, loció solar en esprai, té una fórmula innovadora amb una forta acció antiedat, antitaques i hidratant, juntament amb propietats antioxidants i calmants.

La seva fórmula és rica en ingredients actius de primera qualitat, com l'Oli de Llavor de Moringa, un poderós oli antioxidant i antiinflamatori, Àcid Hialurònic i Esqualè, per preservar la hidratació i elasticitat de la pell, Niacinamida, un ingredient clau per prevenir i atenuar la foscor. llocs.

La textura és lleugera com una ploma, no greixosa i invisible en tota mena de pells, absorbint-se sense deixar cap to blanc. El dosificador en esprai fa que DARLING SCREEN-ME SPRAY SPF 30 sigui molt fàcil d'aplicar. Un suau i lleuger núvol de producte acariciarà la pell, deixant-la sedosa i hidratada.

El fil-rouge distintiu de tots els productes solars DARLING és la fragància de Monoi de Tahiti, capaç de brindar una veritable experiència sensorial i transportar els amants de DARLING a paradisos tropicals. Aquest oli es produeix a Polinèsia, seguint l'antiga tradició local, en què l'oli de coco, extret de la polpa de les nous assecades al sol, es macera amb flors de Tiaré, i després dóna vida a una fragància única que identifica els productes DARLING.

L'empaquetatge té un disseny únic i sostenible, al cor de la filosofia DARLING es troba la idea que un producte solar, a més de ser de la més alta qualitat, també pot ser un objecte de disseny bonic (i sostenible). L´ampolla de color rosa pastís, les tapes i el bell dispensador d´esprai estan fets de plàstic 100% reciclable i són completament reciclables.

DARLING SCREEN-ME SPRAY FPS 30 és:

Provat dermatològicament | Provat amb níquel | Lliure de parabè
Vegà
Lliure de crueltat
Resistent a l'aigua
UVA | Protecció UVB
100% FABRICAT A ITÀLIA

Newsletter Regia
PayPal