Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Darling SPF 50 Ampliar

Darling SPF 50

Darling

DARLING SPF 50 és una crema solar per a rostre i cos amb alta protecció UVA i UVB d'ampli espectre, apta per a tot tipus de pells, amb una forta acció hidratant, nutritiva antiedat.

Més detalls

Tipus: Cosmètica
Capacitat: 150 ml

34,00 €

Tipus Cosmètica
Capacitat 150 ml

L´alta protecció solar i la fórmula exclusiva a base d´Equisetum i Vitamina E fan de DARLING SPF 50 el producte perfecte per reduir l´estrès cutani i prevenir l´envelliment cutani. Enriquit amb Oli d'Albercoc, ajuda a mantenir l'elasticitat de la pell, protegeix la pell dels danys causats pels agents atmosfèrics i té una forta acció antioxidant i hidratant gràcies a la presència d'Alantoïna.

La textura és sedosa, lleugera i esdevé invisible en qualsevol to de pell. La seva textura suau i no enganxosa se sent còmoda i deixa la pell hidratada, elàstica i naturalment lluminosa.

La fragància Monoi de Tahiti és capaç de brindar una veritable experiència sensorial i transportar els amants de DARLING a meravellosos paradisos tropicals.

L'embalatge és glamurós i sostenible - en plàstic reciclable i PE Green. El seu color blau pastís i el seu disseny simple i senzill el converteixen en el producte de bellesa imprescindible per als dies a la platja o perfecte per a Instagram a colorits prestatges de bellesa.

DARLING FPS 50 és:

Resistent a l'aigua
Vegà
Lliure de crueltat
Níquel provat
Lliure de parabè
100% Fet a Itàlia

Newsletter Regia
PayPal