Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Glowy Face Cream SPF 50+ Ampliar

Glowy Face Cream SPF 50+

Darling

GLOWY FACE CREAM SPF 50+ és una crema multifuncional específica per a rostre, coll i escot amb un factor de protecció molt alt d'ampli espectre, propietats antiedat i antipol·lució.

Més detalls

Tipus: Cosmètica
Capacitat: 30 ml

41,00 €

Tipus Cosmètica
Capacitat 30 ml

Gràcies a la seva fórmula hidratant i emol·lient i el seu lleuger efecte brillant, és l'aliat perfecte per a una pell lluminosa i protegida cada dia, fins i tot a l'agitada vida de la ciutat.
L'exclusiva fórmula a base de Vitamina E permet reduir l'estrès cutani i prevenir l'envelliment cutani. Enriquit amb Oli d'Albercoc i Oli de Jojoba, ajuda a mantenir l'elasticitat de la pell i la protegeix dels danys causats pels agents atmosfèrics, com el fred, el vent, els raigs UV. Gràcies a l'Extracte de Nabiu ia l'Aloe Vera és apte fins i tot per a les pells més sensibles, per a un efecte calmant, calmant les irritacions i reduint les possibles vermellors.

Gràcies a la presència d'Alantoïna, un potent antioxidant, afavoreix la reparació dels teixits hidratant en profunditat la pell i regenerant-la.
L'extracte de nabiu i àloe vera fan que la CREMA FACIAL GLOWY SPF 50+ sigui adequada fins i tot per a les pells més sensibles i reactives. El primer és útil per millorar la microcirculació cutània mentre que l'Aloe Vera actua principalment com a hidratant i calmant cutani, capaç d'estimular la producció de col·lagen i elastina i de calmar les irritacions reduint possibles vermellors.

La textura és molt lleugera i invisible en tota mena de pells, s'absorbeix ràpidament donant un lleuger efecte de brillantor, capaç de donar a la pell un aspecte sa i lluminós.

La fragància de Monoi de Tahiti, que per a GLOWY FACE CREAM SPF 50+ ha estat calibrada i feta més delicada i lleugera per ser més adequada per a la pell del rostre, que és més fina i sensible.
Aquesta fragància és capaç de donar una veritable experiència sensorial.

El tub oftàlmic està fabricat amb PE Verd, un material 100% reciclable i ecològic. Mentre que el plàstic tradicional utilitza matèries primeres dorigen fòssil com el petroli o el gas natural, el PE verd és un plàstic produït a partir de la canya de sucre, una matèria primera renovable. El PE verd captura i fixa CO2 de l'atmosfera durant la producció i ajuda a reduir l'emissió de gasos d'efecte hivernacle. A més, el PE Verd conserva les mateixes propietats, rendiment i versatilitat d'aplicació del polietilè d'origen fòssil i també es pot reciclar dins de la mateixa cadena de reciclatge del PE tradicional.

L'estoig secundari que conté DARLING GLOWY FACE CREAM està fet de paper 100% reciclat i biodegradable de la més alta qualitat, certificat FSC.

DARLING GLOWY FACE CREAM SPF 50+ és:

Resistent a l'aigua
Vegà
Lliure de crueltat
Níquel provat
Lliure de parabè
100% Fet a Itàlia

Newsletter Regia
PayPal