Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Eleventh Hour Ampliar

Eleventh Hour

Byredo

Essència minimalista. Vision olfactiva. Escola Sueca.

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

240,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

ELEVENTH HOUR és una exploració al voltant del olor de les coses que acaben, un viatge al final del temps, en què el final és l'últim perfum de la Terra.

"Volia viatjar fins que ja no vaig haver de buscar més. Avui sé que la vida és un viatge que et porta a la fi del món, un retorn a l'harmonia que hem perdut". Així parla la gran exploradora suïssa Ella Maillart, qui en 1951 va ser una dels pocs occidentals a arribar al Nepal, el lloc de naixement de Buda. Quan els oceans pugin, els llocs més alts seran els últims refugis i les zones que una vegada van ser considerades hostils als humans es convertiran en refugis. Onzena Hora és una exploració al voltant del olor de les coses que acaben, un viatge al final del Temps, l'últim perfum a la Terra.

Les notes altes, liderades pels accents picants i cítrics de Ban Timmur, ens porten a les muntanyes nepaleses, on creix aquesta planta. La figuera salvatge, la primera fruita prohibida, és la nota del cor de Onzena Hora. Un símbol de desig, el seu aroma dolça i captivador encapsula l'olor del perill. Des del calor dels fesols tonka combinats amb fustes de caixmir, les notes emanen una radiació energètica, similar a la alliberada pel nostre plexe solar quan s'obre de bat a bat. Com si es creés un vincle entre l'home i el cosmos.

Newsletter Regia
PayPal