Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
30 Day Treatmet Ampliar

30 Day Treatment

Bioeffect

Innovadora y exclusiva firma de cuidado cutáneo nacida en Islandia

Més detalls

Capacitat: 15 ml
Aplicador: Serum Antiedad

262,00 €

Capacitat 15 ml
Aplicador Serum Antiedad

30 DAY TREATMENT, un tractament intensiu amb 3 vegades més d'EGF que el famós EGF SERUM i altres 2 activadors cel·lulars cultivats en plantes d'ordi islandeses. És l'únic producte del mercat que conté rèpliques exactes de 3 tipus d'activadors cel·lulars presents a la pell humana: EGF, KGF i IL-1a.

L'èxit dels científics de BIOEFFECT ha estat aconseguir copiar el codi genètic d'aquests activadors i inserir en plantes d'ordi que després són cultivades en un hivernacle geotermal situat a pocs quilòmetres de la capital islandesa. BIOEFFECT empra una tecnologia única al món.

El resultat: un tractament d'una puresa i eficàcia úniques. Els activadors cel·lulars EGF, KGF i IL-1a actuen sobre dues capes fonamentals de la pell: l'epidermis i la dermis. "No és que arribin directament a la dermis, sinó que s'encarreguen d'activar un sistema de senyalitzacions entre les cèl·lules cutànies de manera que el missatge arribi a la cèl·lula" diana ".

Mitjançant el subministrament d'aquests tres activadors cel·lulars (presents en grans concentracions a les pells joves), BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT ofereix resultats reals i mesurables; reafirma, il·lumina i retorna l'aspecte jove i fresc a la pell. 30 DAY TREATMENT només conté 9 ingredients (3 d'ells són activadors cel·lulars).

Newsletter Regia
PayPal