Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
The Face Oil Ampliar

The Face Oil

Augustinus Bader


Formulat per a tot tipus de pells.

Més detalls

Tipus: Cosmètica
Capacitat: 30 ml
Aplicador: Aceite Baño

220,00 €

Tipus Cosmètica
Capacitat 30 ml
Aplicador Aceite Baño

Inspirat en els 30 anys d'investigació i innovació, aquest oli facial restaurador nodreix, calma i regenera profundament mentre s'absorbeix ràpidament.

Desenvolupat amb el nostre TFC8® patentat, un complex d'aminoàcids naturals, vitamines d'alt grau i molècules sintetitzades que milloren els processos reparadors naturals de la pell, a més d'una luxosa barreja d'olis rics en aminoàcids que inclouen el babaçú condicionador, l'avellana hidratant nutritiva d'argan i la Karanja antimicrobiana, promou una pell que es veu més ferma, llisa i brillant amb salut.

La Fórmula:
• Hidrata i suavitza la pell, donant-li una brillantor juvenil i radiant.
• Ofereix protecció antioxidant i ambiental.
• Dóna a la pell una aparença flexible.
• Suavitza l'aparença de línies fines i arrugues.
• Unifica el to i la textura.

Recomanacions d'ús:
• Apliqui 2-3 gotes sobre la pell neta i seca segons ho desitgi.

Ingredients Actius:
TFC8®: Complex d'aminoàcids naturals, vitamines d'alt grau i molècules sintetitzades que es troben naturalment en la pell, que guia nutrients clau i ingredients naturals potents a les cèl·lules de la pell, creant un ambient òptim per als processos innats de reparació i renovació de el cos.

Oli d'Babassù: Aquest oli de llavor ric en vitamines és una font rica de l'àcid làuric i de triglicèrids de cadena mitjana, que millora les defenses naturals de la pell contra l'agressió ambiental i la pèrdua d'aigua a l'ajudar a enfortir la seva barrera lipídica i microbioma.

Oli d'Argán: Aquest oli de llavor premsat en fred és ric en àcids grassos essencials, inclòs l'àcid linoleic (omega-6), conegut per la seva capacitat per ajudar a restaurar la pel·lícula hidrolipídica de la pell i prevenir la pèrdua d'aigua transepidèrmica.

Oli d'avellana: aquest oli nutritiu, derivat de el sud-oest de França, té un alt contingut d'àcids grassos omega i admet una millor retenció de la humitat.

Oli de Karanja: Ric en flavonoides, aquest oli dóna suport a la defensa de la pell contra els efectes nocius dels agressors ambientals i ajuda a prevenir l'envelliment prematur. També ofereix propietats calmants i antimicrobianes ..

Newsletter Regia
PayPal