Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Opus XIV Royal Tobacco Ampliar

Opus XIV Royal Tobacco

Amouage

Perfumista: Cecile Zarokian

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

365,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

Quan el 23è paral·lel nord s’uneix a la costa de Cuba i Oman, Opus XIV - Royal Tobacco teixeix com un dels seus tresors icònics, l’encens real i el tabac absolut, amb el nom del tabac reial.

Ambdós es van fumar des dels primers dies de la història registrada, la seva signatura vertical imprimeix tota l’evolució del perfum, cadascun enriquit amb notes de suport que revelen i sublimen la seva complexa personalitat.

Els flaixos aromàtics de Cardamomo i Elemi il·luminen un cor voluptuós que brilla amb moltes facetes de flors i bàlsam que llancen els seus reflexos a l’encens i al duo de tabac. Abordat per Benzoin, Labdanum i Myrrh, Notes d’Ambery de la vainilla Absolute i Tonka Frije Hele la profunditat coumarina del fenogreco, mentre que els elegants voltitzadors de Prunol, la rosa búlgara i la absoluta absoluta evo. Amb el suport de l’anís i l’alfàbrega, les notes de melassa cremades normalment cremades per la regalèssia actuen com a vincle amb el corall final d’Ahumado Birch Tar, Vetiver i Guaiacwood esmorteïts per l’animalitat òbvia d’Oud.

Opus XIV - Royal Tobacco és una creació atrevida, luxosa, profunda i moderna per a homes i dones per igual.

Newsletter Regia
PayPal