Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
The Hope Ampliar

The Hope

Thameen

Luxe en estat pur

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 50 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

Disponibilitat: Aquest producte ja no està en estoc

180,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 50 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

Només compra per telèfon (93 216 01 21). Stock variable a causa de condicions variables d'importació des d'Anglaterra (Brexit).

Considerat per molts com el diamant més famós del món, The Hope també és un dels diamants més grans del món.

Descrit com la mida de l'ou d'un colom, té un distintiu color blau grisós i també emana un rar resplendor fosforescent vermell. La gemma ha estat usada per sultans, reines, aristocràcia i sociables; en particular, la reina Maria Antonieta, que el feia servir com forquilla, i la seva última propietària privada, l'extravagant hereva Evalyn Walsh Mclean. Va ser la inspiració per al 'Cor de l'Oceà' a la pel·lícula Titanic i proporciona la inspiració per a la fragància iridescent.

Obrint-se amb el càlid resplendor de l'escorça de canyella, mirra i clau conjuren el llegendari resplendor vermell ardent del diamant. Un centelleig llenyós de fusta de cedre i oud està en el cor, en capes amb la brillantor multifacètic i melós de la flor immortal. Una base d'ambre negre, resina de ládano (de la rosa de roca mediterrània), almesc i vetiver, destil·len glamour pur i sofisticació. Decadent.

Newsletter Regia
PayPal