Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Rosendo Mateu 1 Ampliar

Rosendo Mateu 1

Rosendo Mateu

Fragàncies amb el segell d'un Maître Parfumeur

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

175,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

La nota de sortida s'inspira en la frescor de la Mediterrània, aquesta sensació d'aire fresc, de primavera que et porta als principis del
estiu: la brisa marina, amb els paisatges característics de les costes d'Espanya, Itàlia, Croàcia o Grècia. Tot això complementat amb aspectes aromàtics de flors de romaní al maig, de farigola, de lavanda, de sàlvia. Cal destacar també les notes d'escorces de cítrics com la Bergamota de Calàbria al sud d'Itàlia, la llimona verda a Espanya o la mandarina verda de Sicília.

La Nota mitjana i de cos, el cor de la fragància, es basa en els suaus efectes de la flor blanca com el Gessamí, muguet, flor de taronger amarg o Neroli. Tot això en combinació amb notes picants i estimulants com el pebre verd, el cardamom i especialment l'olor de la flor del te i de les seves fulles que combinen perfectament amb la bergamota i les notes de fusta, llenyoses i fumades, constituint el persistent aroma de aquesta fragància.

Les notes de fons sobre la pell s'han treballat amb molt de compte per no neutralitzar la frescor de sortida ni el caràcter principal de la seva nota floral, verd aromàtica de te.
La fusta de sàndal, els rizomes d'Iris i els fixadors de Musc Blanco, liquiden un perfum fresc, dinàmic i atrevit.

Newsletter Regia
PayPal