Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Fiesta Ampliar

Fiesta

Ramón Monegal

Artesania pura i barcelonina. Made in Barcelona. L'artesà del perfum.

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 50 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

500,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 50 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

El meu homenatge:

Com si d'una ambrosia es tractés, amb profund respecte, i imbuït en vivències personals, he interpretat sense mimetitzar, una composició inspirada en valors d'ingredients d'algunes de les obres irreemplaçables que van il·luminar una època daurada del perfum. Metàfores, missatges i imatges olfactives que van revelar una inspiració única i un segell inconfusible que va acabar forjant en la perfumeria el cognom Monegal.

Somiava jo en el ritu ancestral de l'amor, imaginant un romanç infinit entre la majestuositat del sol i la adobada Pell de Brau, la meva terra.
Els meus sentiments fluïen, en llenguatge après, entorn a valors ambarins, herència perfumística familiar, i inserits en un ball flamenc de pètals de roses vermelles. Amor bruixot, foc de vainilla encisat en fum balsàmic, passió desfermada, vermell sobre negre.

Van saltar espurnes, focs d'artifici, brots grocs en incandescència, blancs en pura llum i blaus de plàcid mar.
És la festa, la meva festa, confluència de perfum i art, oferta als que ho van fer possible i als que ho faran memorable. "

Ramon Monegal certifica que FESTA és un perfum en edició numerada i única de 2016 unitats, de composició original, creada lliurement de la meva pròpia mà amb els meus millors ingredients naturals i molècules, per commemorar el primer centenari, en la composició de perfums, de la família MONEGAL.

Newsletter Regia
PayPal