Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Jasmin de Pays Ampliar

Jasmin de Pays

Perris Montecarlo

La meva devoció pel gessamí resideix en la meva infància a Grasse

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

165,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

Grasse és el bressol de la perfumeria i produeix algunes de les matèries primeres de major qualitat en el món. Aquesta bonica regió ens rep a tots en les seves precioses flors i aromes eterns. En 2018, la UNESCO va acreditar l'Art de la Perfumeria a l'estat de Patrimoni Mundial de Grasse a la llum del seu coneixement excepcional associat amb el cultiu d'ingredients i per a l'art de la composició de perfums.

El nostre desig era crear una fragància que representi la història i l'artesania única de Grasse perquè tots gaudeixin de la qualitat i la veritable grandesa de l'art de la perfumeria francesa. Per aconseguir això, Gian Luca Perris va seleccionar a un protagonista de la grandesa adequada:

«En Grasse va haver diversos candidats notables per ser els creatius líders en aquest projecte! Però per a mi, Jean Claude Ellena és el perfumista més icònic del nostre temps i està per sobre de tots els altres. Clarament, no hi ha dubte que va néixer artísticament a Grasse. »

Molts de vosaltres coneixen a Jean Claude Ellena de les obres mestres que ell ha creat. No obstant això, no tots coneixen la seva història completa: de nen collia gessamí i roses amb la seva àvia, després va començar a treballar en les fàbriques que produïen olis essencials i absoluts; a més, es va convertir en un mestre de l'art de la composició de perfums. . Jean-Claude Ellena ha experimentat de primera mà tots els elements que van fer de Grasse un patrimoni de la humanitat:

"Jean Claude es diu a si mateix un" écrivain des ODEURS ", m'encanta dir-Perfum Poet, i va ser un veritable privilegi treballar amb ell en aquest projecte"

«La meva devoció pel gessamí resideix en la meva infància a Grasse. Quan era petit, solia collir gessamí a l'alba, recollint les flors de porcellana blanca una per una, la seva olor era verd, transparent i embriagador. Al migdia, l'últim dels últims pètals blancs va emetre un càlid aroma a tarongina. A la nit, les flors oblidades, ara groguenques, emanaven una feliç i profunda fragància animal. Si al seu perfum se li va donar ritme a l'hora del dia, llavors la seva naturalesa mai va canviar. Admirar aquest treball de la naturalesa va ser la meva inspiració per imaginar el perfum d'una manera diferent, per jugar amb els seus elements i canviar els seus efectes per a fer-lo únic i per sempre Jasmine. »Jean Claude Ellena

Newsletter Regia
PayPal