Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
M2 Browns Eyebrown Renewing Serum Ampliar

M2 Browns Eyebrown Renewing Serum

M2 Beauté

Pestanyes i Celles impactants

Més detalls

Tipus: Eyebrown

155,00 €

Tipus Eyebrown

Forma i densitat per als teus celles gràcies a la innovadora formula amb ingredients actius d'm2brows

TAN EFECTIU
Dóna-li als teus celles un nou halo de vida. Infós gràcies al complex MDN de comprovada eficàcia i millorat amb l'ingredient natural "Black Sea Rod Oil", aquest potent sèrum renovador de celles M2BROWS estimula el seu creixement, restablint i transformant.

TAN MERAVELLÓS
Unes celles més gruixudes que t'ofereixen la llibertat de seguir les tendències, permetent modelar com vulguis per a un màxim impacte. Amb l'ajuda de M2BROWS pots donar-los la forma i el caràcter que desitgis. Pren el control de la teva mirada i ressalta la teva bellesa amb unes celles més expressives. M2BROWS et permetrà estar sempre a la moda.

TAN FÀCIL
Aplica M2BROWS en servir del seu pràctic pinzell, sobre les zones que vulguis millorar. Utilitza M2BROWS un cop al dia - per millors resultats utilitzar a la nit després de treure el maquillatge - sobre les celles netes i seques.
Permet que M2BROWS s'absorbeixi i s'assequi bé. A continuació no apliqueu cap cosmètic sobre la zona on el vas utilitzar. Començaràs a veure els resultats en un termini de 6 a 8 setmanes.

BELLESA, EFICÀCIA
MAJOR DENSITAT TEU CELLES - A 16 SETMANES.
Amb M2BROWS no hauràs d'esperar molt de temps per veure els resultats del tractament, tal com podràs comprovar en les següents fotografies. Després de diverses setmanes, les teves celles estaran visiblement més sanes, denses i poblades.

Newsletter Regia
PayPal