Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
M2 Lashes Eyelash Activating Serum Ampliar

M2 Lashes Eyelash Activating Serum

M2 Beauté

Pestanyes i Celles impactants

Més detalls

Tipus: Eyelash

145,00 €

Tipus Eyelash

M2Lashes Eyelash activating Serum (EAS) és molt ràpid i fàcil d'aplicar

Aquest sèrum altament eficaç conté el complex MDN (Methylamido-* dihydro *-Noralfaprostal) com el seu ingredient actiu clau. Des de fa alguns anys, una altra forma d'aquesta substància ha estat utilitzada amb gran èxit als EUA. Aquest complex actiu, adaptat i acuradament dosificat, estimula les arrels de les pestanyes, obtenint el benefici dual de perllongar la fase de creixement natural i crear pestanyes més poblades.

Utilitzeu M2LASHES EYELASH activating SERUM com un deliniador convencional. Apliqui el sèrum un cop al dia, preferentment a la nit després de desmaquillar, sobre la parpella superior, net i sec. Una sola aplicació amb la brotxa és suficient.

Deixeu que el sèrum sigui absorbit durant alguns minuts abans d'utilitzar els seus productes cosmètics habituals. S'obtenen resultats visibles després de 6 a 8 setmanes d'aplicació. Els resultats màxims s'obtenen sobre la setmana 16.
Un envàs dura com a mínim 4 mesos. El seu ús continuat garanteix pestanyes més llargues, fortes i espesses. Les millors revistes de bellesa l'han certificat.

Deixa que M2Lashes EAS realci la bellesa natural dels teus ulls!

Newsletter Regia
PayPal