Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
M2 Lashes Eyelash Revitalizing Gloss Ampliar

M2 Lashes Eyelash Revitalizing Gloss

M2 Beauté

Pestanyes i Celles impactants

Més detalls

Tipus: Eyelash

50,00 €

Tipus Eyelash

Dóna als teus pestanyes un tractament renovador


Aquest gloss revitalitzant està dissenyat per harmonitzar perfectament amb el M2Lashes EAS, creant les condicions òptimes per a l'eficàcia dels ingredients actius. El resultat és pestanyes més sanes, més brillants i millor definides.
Potència la fortalesa i flexibilitat de les pestanyes. El seu innovador ingredient actiu tripèptid-1 DE COURE, crea un ambient cel•lular sa, fomenta el desenvolupament del col•lagen i combat els radicals lliures, evitant l'esgotament de l'àcid hialurònic, el que generaria signes prematurs d'envelliment al voltant de la sensible àrea dels ulls.


Apliqui M2LASHES EYELASH REVITALIZING GLOSS ERG, com una màscara, d'arrelament cap a la puntes de les pestanyes. Feu servir el producte durant el dia com un tractament nutritiu per donar-li als teus pestanyes una lluentor i definició extra o com a base per a la teva màscara. Deixeu que el gloss s'assequi abans d'usar un arrissadors de pestanyes. Feu servir el producte durant la nit per a un tractament intensiu de les mateixes.

Newsletter Regia
PayPal