Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
The Gost in the Shell Ampliar

The Gost in the Shell

Etat Libre d'Orange

Des del fons, aixeca't.

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador

150,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador

FUSIÓ DE LA MATÈRIA, NAIXEMENT DE L'ESPERIT.

És una nit de pàl·lida llum de lluna, una nit de finals del segle XX, una nit en què el vell món acaba i comença el nou. És una nit en què es tremola per baixar amb valentia la sagrada creu contra el cor, per ajudar en el pas a la paternitat.
Aleshores, com un crucifix, aquella nit prenc Hyperion, una novel·la de Dan Simmons. Es tracta d'una saga de ciència ficció magistral que celebra la infinita llegenda del sacerdot jesuïta francès Pierre Teilhard de Chardin, que va ser un investigador, paleontòleg, teòleg i filòsof del segle XX.
I llegeixo, apaivagat, fins als reflexos de l'alba, fins als primers raigs daurats d'Orient. Llegeixo el futur de l'home, la celebració del transhumanisme i el salt qualitatiu de la humanitat potenciat per la màquina. Poques vegades he estimat tant un llibre, poques vegades he estimat tant un pensador.

Vaig llegir aquella nit el que un home va creure veure a les tombes del temps.

Sóc amant de les paraules al servei dels materials quan s'ajunten per fer poesia al fons de les nostres ampolles; així, fa uns anys, porto l'obra de Pierre Teilhard de Chardin a un dels darrers vestigis vius del triomfant segle XX, i li pregunto: - "Llavors Teilhard de Chardin, precursor del geni?" Una mirada, un silenci i per resposta quatre paraules inesperades, quatre paraules xiuxiuejades pel meu pare: "FANTASMA A LA CONQUILA".
Aquest és lʼacte de naixement que fa lʼesperit del perfum. La resta és poesia per viure a la pell.

Pierre Teilhard de Chardin va morir el 1955, però el seu esperit continua viatjant. Aquesta fragància l'estén mitjançant una aliança amb l'artista japonès Shirow Masamune per transcendir l'esperit de la Terra.

En barrejar biotecnologia i materials naturals, aquest perfum celebra silenciosament l'estela del futur i també xiuxiueja un dia futur, per providència o per casualitat, quan la humanitat es reuneixi i s'organitzi. Un dia en què tota la consciència és convocada per la infosfera per constituir-se en un ésser superior i passar del que és inert al que és viu. A mesura que les molècules s'uneixin per guanyar-se la vida, farem un salt qualitatiu que es convertirà en el punt de partida i arribada del transhumanisme.

Aquest perfum és el futur. Ens arriba des del segle XX.

Newsletter Regia
PayPal