Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Ocaso Ampliar

Ocaso

Comporta

Floral - Solar - Especiat
Blanc floral - Picant - Oriental - Carnal - Lluminós

Més detalls

Tipus: Extrait Parfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

185,00 €

Tipus Extrait Parfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

(Perfumista: Stéphanie Bakouche)
Floral - Solar - Especiat
Blanc floral - Picant - Oriental - Carnal - Lluminós

07:30 p.m., caminant des de la platja de Pego a Comporta, estàs caminant, amb els peus nus sobre la sorra, i tens l'ocàs daurat, sensual i carnal davant els teus ulls.

Pere Simões Dies:

"El 2005, un jove perfumista va crear una obra mestra de la perfumeria moderna. Tinc centenars de perfums de nínxol i aquest era el meu perfum exclusiu. Any rere any, any rere any.

El 2011 vaig començar a treballar a Comporta Perfums, vaig pensar cridar-la a crear el mític setè perfum de la línia, aquest nombre simbòlic de gran perfecció de totes les mitologies.

Una fragància amb ella, això em va perseguir, però no vaig poder suportar que digués: "No!" i si ella deia "Sí!", no sabia si podia establir límits perquè ella pogués crear ni més ni menys que una altra obra mestra de devoció. Vaig sentir que no podria tenir tot el que ella mereixia. Llavors, vam llançar Comporta Perfums amb 6 perfums.

Un any després, vaig tenir coratge i la vaig trucar!

Stéphanie Bakouche ha creat OCASO. Aquest perfum personifica el sol de la tarda a Praia da Comporta. És un capvespre sensorial brillant i daurat.

Els olis absoluts de gessamí, nard i ylang-ylang (aquestes poderoses flors blanques que alliberen la seva olor al capvespre i al vespre) eren obligatoris. Aquesta fragància també té càlids "acords" d'espècies, el que li dóna a OCASO més sensualitat.

Així és com ho sento en la meva pell. Ara, els records de 2005 es mantenen junts i estic en pau. "

Piramide Olfactiva:
TOP NOTES: Bergamota de Calàbria, petitgrain bigarade de Paraguai, Absolut de Cassis de Borgonya, Extracte pebrot rosa del Perú.
HEART NOTES: Absolut de Gessamí grandiflorum d'Egipte, Absolut de Tuberosa de l'Índia, Gardenia tahitensis, Ylang-Ylang de Madagascar, Coriandre.
BASE NOTES: Benjuí de Siam, Supper Absolute fenc verd, Mel, concorde de fusta.

Newsletter Regia
PayPal