Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
Unnamed Ampliar

Unnamed

Byredo

L’essència minimalista. Visió olfactiva. Escola Sueca.

Més detalls

Tipus: Eau de Perfum
Capacitat: 100 ml
Aplicador: Vaporitzador
Per a: Unisex

195,00 €

Tipus Eau de Perfum
Capacitat 100 ml
Aplicador Vaporitzador
Per a Unisex

La fragància Unnamed torna a llançar-se en edició limitada, per seduir nous clients de BYREDO i que els antics tornin a a gaudir-ne.

Per celebrar el seu 10è aniversari, BYREDO torna a l'essència principal amb un perfum sense màrqueting ni nom, només emocions i olors.

Un concepte nou i creatiu perquè el Client faci olor el perfum i pugui transmetre el seu propi nom segons les seves emocions i històries relacionades amb l'olor.

"Els noms de les fragàncies BYREDO estan sovint vinculats a les paraules que s'empren per iniciar un diàleg amb el perfumista.

Atès que les olors són alguna cosa completament subjectiu, aquests noms deslliguen sovint la imaginació del perfumista, i el mateix passa amb els nostres clients. Els noms generen una expectativa del perfum abans fins i tot d'haver-ho fet olor. Constatar que les persones interpreten les nostres creacions de formes molt dispars ens resulta sempre fascinant.

Per celebrar els 10 anys de BYREDO hem creat en perfum sense nom (unnamed), que ofereix als nostres clients la possibilitat d'escollir el nom que prefereixin i personalitzar l'etiqueta del seu flascó.

És la nostra manera de celebrar la singularitat del perfum, i també una oportunitat de mostrar el nostre agraïment a socis, distribuïdors, equips i clients fidels que han donat suport i animat a BYREDO i han permès que la marca es converteixi en el que és avui dia " . -Ben Gorham

Newsletter Regia
PayPal