Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
EGF Serum Ampliar

EGF Serum

Bioeffect

Innovadora y exclusiva firma de cuidado cutáneo nacida en Islandia

Més detalls

Capacitat: 15 ml
Aplicador: Sérum

155,00 €

Capacitat 15 ml
Aplicador Sérum

EGF Serum és el best-seller de la signatura islandesa BIOEFFECT. Els múltiples beneficis anti-edat d'aquest tractament és el resultat de l'acció de l'EGF (epidermal Growth Factor), un activador cel·lular present de forma natural a la pell que va ser descobert pels doctors Stanley Cohen i Rita Levi-Mantalcini, el que els valer el Premi Nobel de Medicina el 1986.

L'EGF és una complexa molècula de proteïna que ordena a les cèl·lules més superficials de la pell la renovació i reparació dels materials de la matriu cutània: el col·lagen i l'elastina. Mitjançant l'aplicació tòpica d'aquest missatger cel·lular, la pell recupera els nivells òptims d'EGF, el que es tradueix en una textura més fina i una pell més lluminosa, jove i llisa. És un fet provat a força d'estudis científics independents.

Gràcies a la seva alta concentració en EGF, aquest innovador sèrum anti-edat restaura la lluminositat de la pell, minimitza els signes d'edat, rejoveneix qualsevol complexió i és apte per a tot tipus de pell. La seva fórmula, excepcionalment pura, conté només 7 ingredients i està lliure de conservants, fragàncies i olis.

Newsletter Regia
PayPal