Esta web utiliza cookies propias y de terceros incluyendo analíticas web y mapas de Google.
Si sigue navegando, se entiende que acepta su uso conforme la política de cookies. Aceptar | Más información
The Cleansing Balm Ampliar

The Cleansing Balm

Augustinus Bader

Formulada per a tot tipus de pells.

Més detalls

Tipus: Cosmètica
Capacitat: 90 gr
Aplicador: Bàlsam Hidratant

82,00 €

Tipus Cosmètica
Capacitat 90 gr
Aplicador Bàlsam Hidratant

Inspirat per 30 anys d'investigació i innovació, aquest nutritiu netejador de bàlsam elimina suaument la brutícia, l'oli i el maquillatge sense trencar la barrera de la pell.

Infós amb el nostre TFC8®, un complex patentat d'aminoàcids naturals, vitamines d'alt grau i molècules sintetitzades que promouen els processos innats de rejoveniment i reparació de la pell, a més d'una barreja profundament condicionant de mantegues, ceres i olis que inclouen alvocat, oliva i coco, que li donen a l'bàlsam seva luxosa textura i
propietats protectores.

Ric en vitamina E i esqualè a base de plantes, el bàlsam es fon en un oli, després en una llet per a una neteja sensorial i ultra suau que s'esbandeix fàcilment sense deixar cap residu. La pell queda hidratada, suau i llista per a una millor absorció de Augustinus.

Productes per a la cura de la pell Bader.

fórmula:
• Profunda però suaument, elimina el maquillatge i l'acumulació diària de brutícia i contaminants.
• Es transforma d'un bàlsam a una llet netejant en profunditat i deixant una pell perfecta.
• Deixa una pell hidratada, suau i calmada.
• No deixa residus.
• No seca la pell.

Forma d'ús:
• Utilitza el rovell dels donem per fer massatges el producte sobre la pell seca. Afegiu aigua per emulsionar i continuï fent massatges. Esbandida amb aigua usant "the cloth" per eliminar les restes i assecar.

Ingredients Actius:
TFC8®: Un complex d'aminoàcids naturals, vitamines d'alt grau i molècules sintetitzades que es troben naturalment en la pell, que guia nutrients clau i ingredients naturals potents a les cèl·lules de la pell, creant un ambient òptim per als processos innats de reparació i renovació de el cos.

Complex d'Oli d'Alvocat i Oliva: Un complex de plantes multifuncional que estimula les defenses naturals de la pell i ajuda a minimitzar els efectes de les agressions externes per prevenir signes d'envelliment.

Vitamina E: La vitamina E és un antioxidant natural, que actua com un agent antienvelliment a l'bloquejar els radicals lliures. És conegut per les seves propietats hidratants.

Esqualè: Aquest ingredient actiu d'origen vegetal, obtingut de l'oli d'oliva, té una afinitat molt alta amb la pell perquè el esqualè és un dels components principals de l'sèu humà. Limita la pèrdua insensible d'aigua, restaura la pel·lícula hidrolipídica de la pell.


Newsletter Regia
PayPal